joi, 7 ianuarie 2010

They Don't Call It the Nut House for Nothing

In locul unei introduceri lungi Palarierul va saluta cu o avalansa de fotografii. Iata cum interpreteaza H&M si TOPSHOP primavara 2010:
TOPSHOP insista pe alaturari neasteptate de materiale, pastreaza inca in viata pantalonii harem si transforma imprimeul floral al sezonului trecut dandu-i o puternica nota grunge. In mod clar ei sunt de parere ca black este 'the new black'








H&M ramane nostalgic, pastreaza tematica florala si o reinterpreteaza pe o nota romantica. Geaca din piele ramane o piesa cheie in ambele colectii iar Palarierul este recunoscator ca tendinta tintelor a fost temperata primavara aceasta, desi probabil nu va dispare cu totul. Doua pareri destul de diferite asupra primaverii 2010 care probabil vor evolua spre alte variatii in decursul sezonului.







Cu alte cuvinte, Palarierul va doreste La Multi Ani, cu intarziere, desigur, si cat mai multe dorinte si tendinte implinite in 2010.
Vom relua vanzarea de haine si vom avea postari noi in curand, momentan Palarierul incearca sa se adapteze realitatii covarsitoare in care a aterizat recent.
Palarierul simte ca Ianuarie este ca o zi lunga de Luni.
Much Love to you dear pickles!

Niciun comentariu: