joi, 7 octombrie 2010

October Zara














The October lookbook came out and what can I say... amazing! I love the earth tones, the minimalistic shapes, the clean cuts and the overall simplicity. I'm especially in awe of the camel shades, apparently this is the star color of the season. How are you feeling this trend?

Lookbook-ul Zara pe luna octombrie aduce o colectie in tonuri de pamant, cu taieturi simple si elegante, forme minimaliste si multa eleganta. Culoarea 'camel' pare a fi vedeta sezonului, predominand in majoritatea tinutelor. Voi ati adopta acest trend?

5 comentarii:

Andreea spunea...

Camelul CA CUloare imi place dar colectia nu ma da pe spate.Defapt, zara in general nu prea ma mai impresioneaza :)

Mad Hatter spunea...

Mie mereu mi-a placut Zara, posibil datorita faptului ca reprezinta o varianta mai diluata a colectiilor de pe podiumurile internationale, insa preturile lor mereu mi s-a parut restrictive.

Andreea spunea...

Acum cativa ani si eu aveam aceiasi parere, defapt era cam singurul magazin decent(dpdv al colectiilor, nicidecum al preturilor) care sa imi placa.Acum insa, materialele lasa de dorit, la preturi ma crucesc(ma uitam zilele trecute pe site ca sa vad ca o pereche de sosete costa 35 ron:|) iar hainele prea rar ma mai dau pe spate.

Monica - Pisica albastra spunea...

mie mi se pare o colectie foarte masculina, rigida. insa din tot ce-am vazut, ador ideea puloverului XXL, luuuung si laaaarg. :) abia astept sa dau o tura prin magazine: anul trecut am cautat un astfel de pulover si nu am gasit. anul acesta nu ma las pana nu-l adaug la garderoba. nu va fi Zara, ca nu ma tine bugetul, dar daca-i lung si larg si eventual si cazut pe un umar, altceva nu-mi mai trebuie :)

Costin M spunea...

ZARA never goes wrong, it's definitely one of my favorite brands!