joi, 25 februarie 2010

Online Shopping Is the Devil's Work

Seriously.
Stand sub laptop si refuzand contactul de domnul Predescu, autor al stufoasei semiologii psihiatrice care imi va consuma neuronii si timpul pe durata intregii mele existente (probabil) (but it will be done with a masochistic please none the less) am ajuns la concluzia ca se impune cumpararea a Ceva. Cum constiinta mea este practic strivita de ultimele achizitii in mod evident nu ma pot orienta spre domeniul haine/pantofi. Astfel incat deschid un capitol extrem de slab explorat al cumparaturilor (mele): cosmeticele. Sunt genul de persoana care foloseste extrem de putine cosmetice. In principiu, cu o naiva sinceritate, deoarece imi este teribil de lene sa le aplic. Par a fi ATAT de multe reguli pentru ceva ATAT de banal. Totusi ocazional dezvolt mici obsesii pentru diferite produse si intr-un final le achizitionez. Momentan fixatia este orientata spre Givenchy Phenomen’Eyes Mascara si fondul de ten Diorskin by Dior. Dar cum intentionez sa le achizitionez intr-o comanda mai ampla din Sephora USA vor trebui sa mai astepte o perioada. Astfel incat m-am orientat spre ceva vizavi de care nu am absolut nici o experienta - cosmeticele minerale.

De-a lungul timpului m-am impiedicat pe Etsy de produsele magazinului The All Natural Face, care are momentan o oferta pe site-ul lor. Aparent ei comercializeaza cosmetice naturale, fara aditivi suplimentari. La preturi foarte mici :)
Comanda mea a constat din urmatoarele produse:


Ulei natural de Argan (it sounded so damn cool)


Un sealant pentru pleoape (cum, cum se traduce chestia asta la noi?)


O baza pentru ploape

Trei farduri de pleoape: Pomegranate, Raw Steel si inca unul (ma intreb care). Oricum sunt extrem de multe nuante in care m-am pierdut.

Transportul pana in Romania este de doar $3.5. Din pacate plata se face doar prin Paypal care are o rata de conversie dolar-leu infioratoare (1$=3.2 RON). Dar avand in vedere ca in total am platit in jur de 35 de dolari am sa iert Paypalul de data aceasta.
Teoretic produsele imi vor fi expediate in 5-7 zile (aparent magazinul este foarte apreciat si cautat) iar in Romania ajung in 2-3 saptamani, deci asteptati un post vizavi de calitatea cosmeticelor in aproximativ o luna.

4 comentarii:

cosmofever spunea...

Ahhh cosmetice! Arata foarte bine si suna si mai bine. Abia astept sa le primesti si sa ne spui ce si cum. Fardul ala smoky something rocked my socks off!

Of, Paypal...the instrument of Satan :( tot nu am reusit sa fac nicio tranzactie. O sa iti scriu un mail hartuitor despre asta :D Te pup

Mad Hatter spunea...

Counting the days already :D Lipsa asta de rabdare o sa ma omoare, eventual!
AStept cu interes mailul:D

cosmofever spunea...

Hey!

I need your vote please :P Voteaza ANDREEA sau NUMARUL 6 la linkul: http://www.haine-vintage.ro/index.php/2010/03/01/incepe-marea-votare-pentru-shoe-addict-for-life/#comments

Sarumanaaa! :)

P.S. Au venit cosmeticele? :D

Mad Hatter spunea...

You have my vote darling :)
Abia mi-au trimis numarul de tracking conform caruia abia au plecat din State. Ar trebui sa mai dureze cam 10 zile.