sâmbătă, 22 august 2009

Kate Moss for TOPSHOP & Other Stuff of Interest










Femeile vor mereu ceea ce nu au, in special in materie de haine. Probabil acesta este motivul pentru care am fost mai atrasa de TOPSHOP, H&M, Atmosphere, Forever21, George, Osiris, etc decat de brandurile disponibile in Romania, gen Zara, Stradivarius, etc. Dintr-un motiv sau altul, brandurile de peste ocean (oceane) au castigat mereu puncte in plus. Desigur, va veni o perioada cand toate vor fi disponibile in Romania, dar oare la ce preturi? Dar pana sa ajungem acolo, va ofer imagini ale ultimei colectii Kate Moss for TOPSHOP. Colectia nu exceleaza, desi sunt cateva piese care merita atentie, gen rochia asimetrica cu un umar gol acoperita de voal si pulovarul gri/rosu/alb, care aminteste de faimoasa versiune a lui Alexander Wang. Oricum, colectia confirma intentia in crestere a designerilor de pretutindeni de a readuce inapoi culoarea neagra (si anii 80).

Ca bonus, doua dintre imaginile mele preferate din Vogue Russia, editia august 2006. These guys are so self sufficient (a se observa funda LV, 3 ani inainte sa genereze furori pe capul Madonnei) si atat de Alice in Wonderland, intr-un mod complet diferit de ce ne ofera fotografii europeni.


Drept incheiere, cateva imagini din colectia realizata de catre Anna Sui pentru Target (cine ar fi crezut). Restul colectiei este destul de plictisitor, cu multe combinatii portocaliu/caramiziu/maro, dar primele doua rochii arata destul de designer-ish. Prima foloseste printul caracteristic pentru Anna Sui iar cea de-a doua promoveaza inca odata conceptul de 'cage skirt'.

.

2 comentarii:

Alice in vintageland spunea...

I hear you sister!:)Si eu am fost si sunt in continuare atrasa de ce nu gasesc in Romania: Payless pt pantofi, Topshop, H&M, Target, Old Navy, Aldo, Forever 21 (OMG!!! - e heaven, cred ca am pretrecut ore in sir in magazinele lor din seattle); daca vin in Romania o sa fie oricum de neatins si tot de afra o sa le cumpar pentru ca o sa fie de doua - trei ori mai ieftine!:)

Mad Hatter spunea...

Ha, stiam eu ca tu ai sa ma intelegi :D
Oricum, ma sperie momentul cand se va deschide H&M in Romania si va deveni brand de lux :D