sâmbătă, 5 iunie 2010

I May Have an Obsession









Do excuse the awful posture :)
Principles cardigan, S. Oliver dress, Zara bag and orthopedic sandals



Best bag ever!


The Acne dress


All H&M


All New Look





All Miss Selfridge


All TOPSHOP
Acum cateva zile am intrat in Zara cautand ACEA rochie, copie dupa faimoasa rochie Miu-Miu. Am aflat cu uimire ca rochia respectiva nu a ajuns pana in magazinul din Iasi, fiind rezervata doar pentru anumite locatii. Nu pot sa spun ca regret in mod deosebit, avand in vedere ca am plecat in schimb cu o geanta geniala, suficient de mare pentru a-mi cara toate obiectele inutile care nu aveau loc in celelalte genti.
Apropo de obiecte inutile, recent am dezvoltat o obsesie legata de rochiile maxi. Internetul este de vina. De fapt totul a inceput cu o rochie Acne, care a fost copiata de Primark, care a fost copiata de Next, pana cand intr-un final toate magazinele de pe high street au expus modele mai mult sau mai putin similare.
Toate rochiile mele maxi, mai putin cea Cheap Monday ajung undeva la nivelul gleznelor, motiv pentru care am ales ca achizitie doua rochii H&M care aparent sunt foarte foarte lungi. Desigur, notiunea de lung poate fi extrem de relativa. Will do an outfit post when they arrive :)

7 comentarii:

Alice in vintageland spunea...

What do you know! Me too! The only problem is I can't find many/ any the lenght I need - so now I have more than 10 dresses that are "almost" maxi. I'm going abroad soon and hope to find some when I take H&M by storm!:):):)

Mad Hatter spunea...

So true, 'almost maxi' :D
Eu am mari sperante in cele 2 rochii H&M, din tot ce am vazut pe net chiar ar trebui sa fie super long. We shall see, we shall see.
And lucky you, where are you going?

Unknown spunea...

Nu ai pierdut nimic cu rochia aia de la Zara, sa stii ca am incercat-o si e croita tare aiurea, nu vine nicicum dupa parerea mea. Arata bine doar in poze.

Mad Hatter spunea...

chiar din cauza asta eram curioasa, elasticul ala la mijloc parea dubios si am vrut sa o vad in realitate

Vintaggeria spunea...

Mi-am luat eu o rochie neagra stil toga dress de la un outlet Mango in Barcelona si inca nu-mi vine sa cred ca va trebui s-o prind cumva jos ca sa n-o tarasc prin tarana :) Bine, eu am 1.72, you may be taller, Alice i know for a fact ca ma intrece :)

Mad Hatter spunea...

1,785 spun ultimele masuratori... multe rochii ajung 'aproape maxi', cum spunea Alice :)

Alice in vintageland spunea...

Bruxelles:). Sper sa fie bune cele de la H&M. Daca iti vin tie lungi mai exista speranta si pentru mine, dar trebuie sa fie lungi chiar si pentru tine:))))