duminică, 19 iulie 2009

Meet Bob aka the Flying Cat





El este Bob, cunoscut in copilarie sub numele de Mumba, perioada in care apartenenta sa la sexul masculin nu era bine stabilita. Bob este imprumutat pe o perioada de doua saptamani pentru a tine companie Palarierului care a ramas singur (uaaaa).
Bob a incercat sa zboare de la etajul trei in urma cu doua zile. In mod uluitor, a supravietuit, cel mai probabil datorita incercarilor anterioare de a zbura de la etajul 1.
Lui Bob ii plac hartia igienica roz, mouseul laptopului si markerele. Lui Bob nu ii place sa invete.
In mod dubios, Palarierului ii place sa invete. Mai ales cand este nevoit. Mai ales cand este vorba de examenul de rezidentiat. Mai ales cand este vorba de cele 800 de pagini din ultima fotografie. Motiv pentru care activitatea blogului in urmatoarea perioada va fi mai inceata. Vor mai fi postari si noutati, dar nu la fel de des ca de obicei. Comenzile sunt preluate normal, in masura in care Timpul va permite.
O vara Formidabila!
Palarierul Nebun

NOTA: daca doriti si voi sa iubiti un BOB personal, sau un alt animalut, va invitam sa vizitati blogul Get a Pet, o initiativa extraordinara prin care se incearca sa se ofere o casa unor animalute adorabile. Bob agrees.

Niciun comentariu: