miercuri, 3 iunie 2009

Doing the Sun Dance





Pentru ca inca nu avem soare, avem cateva poze cu pantofii Irregular Choice (facute in cele mai dubioase pozitii, Palarierul acum intelege mai bine utilitatea unei telecomenzi pentru aparat). Sunt, probabil, cei mai comozi pantofi din lume, in ciuda faptului ca s-au incapatanat in prima zi. Iubiti si adorati, purtati in fotografii cu rochia geniala a mamei Palarierului.



Seriously, why is it not sunny yet?
Till then (we hear tomorrow might be a good day for photo takin) enjoy some more macro. And yeah, we can't wait to show you that Miu Miu replica dress.
Be nice, karma is quite the bitch :)
The Hatters

5 comentarii:

Unknown spunea...

dar vai....acestia de unde au fost achizitionati...sunt serafici pantofii serafici .
congrats for the choice and for the exquisite tases :)

Alice in vintageland spunea...

OMG! Sunt obsedata de rochia aia de la Miu Miu, nu-mi vine sa cred ca aveti o replica:), lucky bastards:). Multumesc pentru rochii!!!!

happicherri spunea...

buna !
pentru sunt la inceput am si eu o mica rugaminte :)
te rog sa ma adaugi la lista ta de bloguri, tu esti deja la mine, iar astfel ne putem face publicitate reciproc.
multumesc anticipat.

Mad Hatter spunea...

@Frida England is the source for this lovelies. London, even. Aparent englezii astia au inventat doua lucruri geniale: fish&chips si Irregular Choice. We kid, we love zi Britts :)
@Alice YEAH, THAT dress. Frankly, este o replica geniala, ne-a depasit asteptarile, and will be for sale. And darling, Palarierul a fost lenes si nu ti-a spus povestea rochiilor. Cea cu trandafiri mici a fost comandata special sa match pantofii. Daaar a fost prea mare (boooooo) Speram sa o iubesti la fel de mult cum a iubit-o Palarierului :)

Anca spunea...

The shoes are simply gorgeous!!!
Dragoste la prima vedere..astept cu nerabdare sa vad deliciile! :)