joi, 9 octombrie 2008

Through the looking lens


Pentru ca de multe ori, dupa un ceai de rozmarin, Palarierul se intreaba daca este ceea ce vede sau vede ceea ce este, saptamana asta s-a uitat mai atent prin niste lentile. Curios, pentru un caracter atat de secretos, de data asta s-a hotarat sa arate si lumii ceea ce vede el. Motiv pentru care se va ivi in curand un foto blog cu universul pe care il vede ochii Palarierului. Univers care nu functioneaza dupa regulile obisnuite, asa ca sa nu va mirati sau sa ridicati din sprancene (prea mult).

Momentan, Palarierul - caruia ii place enorm de mult sa vorbeasca despre sine la persoana a treia - a vazut saptamana asta, prin lentilele magice mentionate mai sus, minunile realizate de Umbreluta de Dantela. Si trebuie sa il credeti pe cuvant, cand va spune ca se vor naste multe povesti cu 'fuste de bezea si acadele de pus in par'. Curiosii vor afla mai multe sambata, la V4Vintage, iar pentru cei care nu ajung, ramane lumea pixelilor, in care isi va face in curand aparitia sora mai mica a Umbrelutei de Dantela, Chotronette.

P.S: printre altele, fiind foarte activ si multifunctional, pentru ca functioneaza cu baterii, Palarierul are si cateva surprize in materie de haine, care se vor materializa saptamana viitoare. Pana atunci, zambiti si jucati sotron de 3 ori in fiecare Marti.

O zi Formidabila!

Palarierul Nebun

Un comentariu:

BoutiqueRomantic spunea...

i like you!!!
te-am adaugat in lista mea ;-)